Chełmianka Chełm - strona oficjalna

Strona klubowa
  • OFICJALNA STRONA CHEŁMIANKI / SPONSORZY STRATEGICZNI: URZĄD MIASTA CHEŁM / MPEC CHEŁM SP. Z O.O. / MPGK CHEŁM SP. Z O.O. /

Zegar

Wyniki

Mecze sparingowe

Ostatnie spotkanie

Nie wprowadzono danych o ostatnich meczach.

Najnowsza galeria

Chełmianka - Piast Tuczempy 1:1 22.08.2015
Ładowanie...

Statystyki

Brak użytkowników
zalogowanych i 1 gość

dzisiaj: 190, wczoraj: 439
ogółem: 2 198 751

statystyki szczegółowe

Ankiety

Brak aktywnych ankiet.

Sport.pl

stat4you

stat4u

OŚWIADCZENIE

• autor: rks1955, 2013-05-22 17:31

W związku z rezygnacją Grzegorza Gardzińskiego z funkcji Prezesa Chełmskiego Klubu Sportowego "CHEŁMIANKA" Chełm, strona "chelmiankachelm.futbolowo.pl" od dnia dzisiejszego ponownie staje się stroną nieoficjalną.

W przypadku, gdyby sytuacja dotycząca zarządzania klubem nie zmieniła się, strona internetowa: www.chelmiankachelm.futbolowo.pl przestanie w ogóle istnieć.

rks1955

• Komentarzy [5]
  • czytano: [1047]

autor: bydlak_55 2013-05-22 23:56:25

Profil bydlak_55 w Futbolowo "...W przypadku, gdyby sytuacja dotycząca zarządzania klubem nie zmieniła się, strona internetowa: www.chelmiankachelm.futbolowo.pl przestanie w ogóle istnieć..."

To są jakieś jaja! Jak Panie B. nie masz ochoty prowadzić strony CH bo prezes zrezygnował to od razu ją skasuj i daj sobie spokój z CH,bo widocznie jesteś fanem pana Gardzińskiego a nie naszej koCHanej CHełmianki!!!

Żeś Pan focha z***** że ja p....

No comment!

P.S.Pewnie skasujesz tez ten mój wpis...

autor: sebaRKS 2013-05-23 14:28:20

Profil sebaRKS w Futbolowo szkoda by było jak rks1955 zrezygnowałby z prowadzenia strony , bo jest pożądna . Mam nadzieję że zostanie

autor: rks1955 2013-05-23 19:48:29

Profil rks1955 w Futbolowo Niestety, widzę, że niektórzy nie mogą zrozumieć, że poświęcanie swojego prywatnego czasu jest właśnie na chwałę UkoCHanej CHełmianki. Odnośnie Prezesa Gardzińskiego, to nie jestem Jego fanem, ale fanem CHełmianki, ale podziwiam Go za to co zrobił dla Naszego Klubu. O wielu rzeczach, które zrobił nie wiedzą osoby, które kibicują CHełmiance. Fakt jest taki, że nie wszystko co zrobił było "CACY", ale sam przyznawał się do błędnych decyzji. Wielokrotnie podczas rozmów ze Ś.P "Kubłem" rozmawialiśmy o Prezesie Gardzińskim i mieliśmy podobne zdanie. Odnośnie prowadzenia strony CHełmianki, jeszcze raz chcę podkreślić: Strona zyskała status oficjalnej, tylko dzięki prośbie Prezesa Gardzińskiego i on podpisał się na piśmie, które zostało przesłąne do serwisu FUTBOLOWO.PL Napisałem tak dlatego, iż

autor: rks1955 2013-05-23 20:01:15

Profil rks1955 w Futbolowo uznałem, że rezygnacja Pana Gardzińskiego, który podpisywał pismo o statusie strony jako oficjalnej jest równoznaczna ze zmianą na nieoficjalną. Nie wiem kto będzie Prezesem CHełmianki i czy ktoś będzie zainteresowany współpracą ze mną. Chciałbym jeszcze podkreślić, że kilkakrotnie prosiłem, aby ktoś z Kibiców CHełmianki społecznie współtworzył tą stronkę, ale nie było żadnego odzewu. Podkreślam, że strona jest prowadzona społecznie, w wolnym czasie. (do Chełma mam 115 km). To tyle jeśli ktoś chce wypowiedzieć się na ten temat zapraszam do dyskusji.
P.S. Jak widać nie skasowałem Twojego wpisu, gdyż dopóki ja prowadzę tą stronę istnieje wolność słowa.

autor: mugabe 2013-05-23 22:24:38

Profil mugabe w Futbolowo przede wszystkim podziekowania za stworzenie tej strony, za poswiecanie wlasnego czasu i za utrzymywanie wysokiego poziomu tej strony.
Odnośnie komentarza usera bydlak_1955 - NO COMMENT

Musisz się zalogować, aby dodawać komentarze.

Najbliższa kolejka

Najbliższa kolejka 1

Tabela ligowa

III liga » lubelsko-podkarpacka

Najbliższe spotkanie

W najbliższym czasie zespół nie rozgrywa żadnego spotkania.

Statystyki drużyny

Najlepsi typerzy

Zaloguj się, aby typować.
Lp. Osoba Pkt.
1. ArtiRKS 141